Dauby is importeur van exclusief deur-, raam- en meubelbeslag en biedt daarnaast een groot aanbod aan badkamer- en keukenaccessoires en metalen en bronzen tegels.

TRADITIE EN DESIGN GAAN HAND IN HAND
Dauby werkt met natuurlijke materialen zoals brons en smeedijzer. Dit zijn metaallegeringen die al eeuwenlang gebruikt worden door ambachtslieden.

ELK PRODUCT IS UNIEK
Het Retrogamma van Dauby is volledig handgemaakt. Eerst wordt het metaal gegoten in zandmallen. Daarna worden de producten met de hand verder afgewerkt. Deze techniek werd 3000 jaar voor Christus voor het eerst gebruikt door de Tartessianen en wordt tot op heden voortgezet bij Dauby.

Het gietproces in zandmallen zorgt ervoor dat het beslag een korrelig oppervlak krijgt en dus kleine imperfecties vertoont. Hierdoor is elk stuk uniek en krijgt het een artisanale oude look. Dit zorgt voor een authentiek en vooral tijdloos karakter, waardoor de producten zich distantiëren van het massaproduct. Met de tijd krijgt het product een natuurlijk en steeds mooier patina. Hoe ouder, hoe waardevoller het product gaat ogen.

Dauby staat garant voor een lange levensduur van zijn producten. In het ambachtelijke gietproces wordt uitsluitend met natuurlijke en recycleerbare materialen gewerkt. Het natuurlijke verouderingsproces van deze materialen zorgt voor de typische ‘living finish’. De kleurschakeringen worden nog intenser naarmate het product veroudert.

PRODUCTIEPROCES:

Dauby partneraanbod

Maak je look compleet en vul de Milton gordijngarnituren aan met ambachtelijk en tijdloos deur-, raam-, meubelbeslag en accessoires uit de Dauby Pure & CDF collectie die elke stijlvolle woning compleet maken.

Breng je interieur in harmonie en bepaal de uitstraling met exclusieve details op centrale plaatsen in huis zoals de keuken en badkamer en zelfs op de voordeur.

Ook deze producten kan je via Decoline bestellen. Voor de kleur verouderd ijzer zwart, zie catalogi Dauby Pure en CDF. Voor de kleuren roest en smeedijzer, zie catalogus Dauby CDF.

Dauby-BT1020R1508 RC_LAK (klein)
Dauby-BALFOR WB HIGH RES 3 (klein)
Dauby-BE289 DK FP (klein)

Dauby catalogi

Dauby prijslijsten