We hebben de functionaliteit van onze producten verder ontwikkeld en het glijvermogen van onze geanodiseerde rails naar een hoger niveau getild.

Mogelijk gemaakt door een technologie die is afgeleid van de ruimtevaart, belooft GliTec een constante en consistente smering die het extra gebruik van PTFE of siliconenspray overbodig maakt. GliTec is niet schadelijk en maakt geen vlekken.

GliTec is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Decoline en onze Duitse partner Büsche en is voor raamdecoratie wereldwijd exclusief verkrijgbaar bij deze twee partijen.

GliTec luidt een nieuw tijdperk in voor het glijvermogen van rails.

Profielen behandeld met GliTec worden uitgeleverd met glijders. Doordat glijders goedkoper zijn dan rollers wordt het prijsverschil van de iets duurdere railbehandeling gedekt en blijven de setprijzen quasi ongewijzigd.

Alle geanodiseerde decoratieve profielen van Decoline en Decoline Designed by Büsche worden geleidelijk uitgerust en geleverd met de nieuwe glij-eigenschappen. Profielen die zijn omgezet worden voorzien van een GliTec sticker. Je vindt hier steeds een actueel overzicht.

 

Büsche stelt daarnaast ook SliTec voor. Niet-geanodiseerde of gepoedercoate profielen worden geleidelijk voorzien van een laklaag in het glijkanaal dat eveneens het glijvermogen bevordert. Deze profielen worden voorzien van een SliTec sticker.