Nieuw! Roederails

Het ambachtelijke uitzicht van een robuuste Byron&Byron houten roede gecombineerd met het comfort van een Decoline rail.

Je kunt voortaan elke Byron&Byron roede verkrijgen als roederail. De roede wordt uitgefreesd en voorzien van een witte of zwarte 216 rail. In plaats van ringen kies je voor glijders of rollers.

 

Meer info

Vind je verkooppunt

Radius: KM

Bereken je route

Show Afstand In

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Laden ...

Route

Waarom kiezen voor een elektrische bediening van je raamdecoratie?

Decoline werkt voor automatisatie en motorisatie samen met Somfy, zodat slim wonen werkelijkheid wordt.

Sonesse:
geruisloze aandrijving

Geen luidruchtige bediening zoals die van diverse motor-aangedreven installaties. Somfy zet al jaren in op geruisloze motoren en brengt regelmatig nieuwe modellen op de markt. Decoline kiest resoluut voor deze motoren. De verschillende versies van de Sonesse leveren de perfecte stille aandrijving voor allerlei soorten raamdecoratie.

Vijf jaar garantie

Decoline volgt de garantietermijn van Somfy.
Zo garanderen wij de foutloze werking van onze systemen voor maar liefst vijf jaar bij correcte aansluiting en gebruik.

Altijd ‘connected’
via TaHoma Smart Home

Alle Somfy-motoren kunnen deel uitmaken van het ‘connected’-verhaal. Dit betekent dat je via de Somfy TaHoma App in en rond je huis je motoren kunt bedienen waar ook ter wereld je jezelf bevindt. Via deze simpel te bedienen App controleer en bedien je bijgevolg zaken als zonwering, rolluiken, toegang, verlichting, schakelen en klimaatinstellingen en kan je signaleren en observeren via het gebruik van sensoren en camera’s. Letterlijk alles kan volledig gepersonaliseerd en geautomatiseerd worden op alle toepassingen, en dit ook nog eens op meer dan 100 aansluitbare producten van tal van toonaangevende merken.
tahoma-switch-lifestyle-5

Somfy Catalogus