OVER DECOLINE

_IMG9213
Logo Decoline

Decoline is sinds 1990 actief als producent én distributeur van gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande gordijnophangsystemen. Daarnaast behoren unieke en professionele totaaloplossingen in raamdecoratie tot het assortiment. Door constante product-, service-innovaties én hoge kwaliteitsstandaarden is het bedrijf een toonaangevende speler in de raamdecoratiemarkt. Het bedrijf werd eind 2019 overgenomen door de investeringsgroep Renardmont. Hierdoor kan Decoline haar onafhankelijke koers verderzetten en blijven inzetten op innovatie en groei. Met een team van meer dan 45 medewerkers realiseert Decoline vanuit het hoofdkantoor in Pelt (België) meer dan 70% van de verkoop uit eigen ontwikkelingen.

Decoline Innovating technics

voor elk type raamdecoratie een passende oplossing

logo Decoline Creating Moment_TEMPLATE

de totaaloplossing voor raamdecoratie

ONZE PARTNERS

Decoline-Somfy

Decoline werkt voor automatisatie en motorisatie samen met Somfy, dat slim wonen werkelijkheid maakt. 3 voordelen op een rijtje: de Sonesse motor zorgt voor een geruisloze aandrijving, je geniet van 5 jaar garantie en met de TaHoma box ben je altijd ‘connected’ en kunnen verschillende elektrische systemen in huis op afstand bediend worden.

Decoline-Artiteq

Decoline werkt voor het ophangen van kunst en het inrichten van je muren samen met Artiteq, de productspecialist voor allerlei ophangkwesties.

Decoline-Busche

Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met deze Duitse topfabrikant van kwalitatief hoogwaardige gordijnrails- en roedes.

VACATURES

ONZE MISSIE, VISIE & WAARDEN

ONZE VISIE

De rol van raamdecoratie is het creëren van momenten, het scheppen van sferen in een huiselijke en professionele omgeving.

De consument kan met Decoline producten oneindig combineren en zo naar hartenlust de passende sferen creëren.

ONZE MISSIE

Continu doorontwikkelen van ophangtechnieken en de totaaloplossing waarbij de ophangtechniek, de stof en confectie naadloos, harmonieus en perfect in elkaar overgaan.

Deze missie wordt ondersteund door de volgende ambities. Dagelijks werken wij vol inspiratie om deze verder te optimaliseren:
Het werken via en het verder uitbouwen van een evenwichtig netwerk van dynamische interieurspecialisten die onze duurzame partners zijn. Deze interieurspecialisten adviseren de consument en dragen zorg voor de plaatsing.

Het continue innoveren en verbeteren van onze ophangtechnieken en totaaloplossing. Dit doen wij met de R&D-afdeling en het competence centre dat nieuwe producten ontwikkelt en garant staat voor het borgen van de kwaliteit
Het ondersteunen van onze partners met een punctuele after-sales service organisatie.

ONZE WAARDEN ZIJN

Curious: wij zijn nieuwsgierig en leergierig en willen meer weten over nieuwe ontwikkelingen.

Committed: wij zijn vastberaden alles in het werk te stellen om zeer tevreden klanten te hebben.

Creativity: wij wenden al onze creativiteit aan om tot passende oplossingen te komen qua product en service.

Connected: wij voelen ons verbonden met al onze ‘stakeholders’ en relevante ontwikkelingen rondom ons.