Blog

Nature Collection – Breng buiten naar binnen! 🌿

Nature Collection - Breng buiten naar binnen! 🌿

Wij zijn verheugd om je onze Soft Line stofaanvulling voor te stellen: de Nature Collection! Maar liefst negen betoverende nieuwe stoffen die de pracht van de natuur naar het hart van elk interieur brengen.

🌼 Laat de natuurlijke schoonheid bloeien. Onze stoffen vangen de essentie van de natuur in elke vezel. Van glooiende grasvelden tot witte zandstranden.  Van een zomers briesje tot woeste stormen.  Elke stof is doordrenkt met de unieke esthetiek van de natuur.

🍂 Een harmonieuze verbinding.  Met de stoffen van de Nature Collection creëer je voor je klanten een rustgevende atmosfeer die evenwicht en sereniteit in huis brengt. De subtiel tot opvallend geweven texturen en zachte tot rijke kleurenpaletten roepen een gevoel van verbondenheid op met de natuur.

🌱 Duurzaamheid geworteld in design. We begrijpen het belang van duurzaamheid in de huidige tijd. Daarom zijn onze stoffen vervaardigd met aandacht voor het milieu, gebruikmakend van verantwoorde materialen en productieprocessen. De stof Storm is zelfs voor 78% gemaakt uit gerecycleerd polyester.  Zo kunnen je klanten bewust kiezen voor een ecologisch verantwoorde inrichting.

🌊 De veelzijdigheid van inspiratie. Of het nu gaat om moderne minimalistische interieurs of meer traditionele decors, onze Nature Collection past naadloos in diverse designstijlen. De stoffen zijn uitgebreid getest als gordijn, paneel en vouwgordijn.

🌸 Jouw bron van vernieuwing.  Als toegewijde partner streven we ernaar om je winkel te voorzien van frisse en boeiende producten. De Nature Collection belichaamt onze voortdurende inzet om je te ondersteunen bij het aanbieden van unieke en inspirerende stoffen aan je klanten.

Samen transformeren we interieurs in oases van natuurlijke pracht en harmonie.