Our Best Hotels

There are many variations of passages of lorem.
All
 • All
 • Greece
 • Miami
 • Bahamas

D-Random

Vouwgordijnen blijven een populaire vorm van raamdecoratie.

Ze zijn dan ook zowel functioneel als zeer decoratief en kunnen als geen ander type raamdecoratie perfect afgestemd worden op het interieur. Vouwgordijnen passen in zowel zeer strakke moderne als in klassieke interieurs, afhankelijk van de keuze van afwerking.
Met de buisjes in het vouwgordijn wordt het systeem opgetrokken. Ze hebben dus een praktische functie. Maar de buisjes zijn zeer zeker ook decoratief. Hoewel een standaard vouwgordijn wordt gemaakt met buisjes naar achter zodat aan de voorkant enkel een naad zichtbaar is, wordt er ook steeds vaker gekozen voor buisjes aan de voorkant. Zeker voor een stof met een patroon geeft dit een mooi resultaat. Maar ook voor een effen stof zijn buisjes aan de voorkant een goede keuze en zorgen ze voor een speels karakter.

Het is hierin dat we nu een stapje verder gaan. Waarom zouden de buisjes enkel functioneel moeten zijn? Laat je creativiteit de vrije loop en voeg buisjes toe om een origineel patroon te creëren.
Met de Creating Moments D-Random kies je zelf waar je de buisjes plaatst en welke functioneel en welke decoratief zijn. Creëer zelf de look en feel en speel creatief in op de vraag van de klant. Een origineel en uniek resultaat gegarandeerd!

D-Grip

Een housewarming? Een feestje? Decoline heeft een leuk gadget om cadeau te geven aan vrienden of familie!

Pimp je gordijnen met de D-Grip, een hip alternatief voor gordijntrekkers. De D-Grip bestaat in 2 afmetingen en in 3 stijlvolle kleuren. Dankzij de magneten is de D-Grip gemakkelijk te bevestigen en te verplaatsen.

Wave met bedekte kop

Een Wave gordijn als scheiding tussen twee ruimtes? Kies dan voor de Wave met bedekte kop. Het wave-lint is ook aan de achterzijde niet zichtbaar. Een mooie afwerking!

Voering overgordijnen en waves

Mogelijkheden voor overgordijnen en waves gevoerd

 • Standaard : Standaard wordt de voering gemaakt door de zijzoom om de voering heen te slaan
 • Voering Los : Voering en stof zitten in het vliesband aan elkaar, maar elke stof heeft zijn eigen zij- en onderzomen
 • Blind op kant gestikt : De zijzomen van zowel stof als voering worden naar binnen gevouwen en op kant gestikt. Van zowel voor- als achterkant gezien heeft de zijkant dezelfde uitstraling.

A15 Cinnamon

Een soepel vallende transparante stof met een natuurlijke uitstraling dankzij de 30% linnen in de samenstelling. Verkrijgbaar in een uitgebreid zacht kleurenaanbod.

-01 stick
-03 ceylon
-05 cassia
-06 powder
-07 cake
-12 muffin
-13 tea
-15 spices
-17 canella
Wissen

B06 Pumpkin Pie

Dichte stof met bijna 40% katoen in de samenstelling waardoor deze stof heel natuurlijk oogt. De moderne fluweellook geeft de stof een hoge aaibaarheidsfactor.

-01 crusty
-03 tartlet
-05 pastry
-07 custard
-08 whipped cream
-10 slice
-11 seeds
-12 mix
-13 thanksgiving
Wissen

Perfect op maat

Door de subtiele inwerking van een ingenieus regelsysteem in de onderlat wordt de houten jaloezie perfect op hoogte afgesteld. Op de onderlat komt een extra lamel zodat dit niet zichtbaar is maar wel functioneel aanwezig.

114 Deco Rail

De Deco Rail is een ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoraties die achter de kroonlijst (kooflijst) wordt gemonteerd. Het ophangsysteem is hierdoor niet zichtbaar, maar biedt wel degelijk alle voordelen van een flexibel ophangsysteem. De Deco-Rail wordt rechtstreeks aan de wand geschroefd. Vervolgens wordt hierop de kroonlijst (niet inbegrepen) aangebracht.

Download technical fiche
Wit primer (-99)
Wissen
Hotels in Miami with unforgettable ocean views.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of lorem ipsum.
Magic blue turquoise beaches of the Bahamas.
Many desktop publishing packages and web page editors now use lorem ipsum as their default model text, and a search for lorem ipsum will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident.
Beautiful hotels onthe rocky shores of Greece.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of lorem ipsum.
 • Breathtaking sea view
 • Comfortable hotel rooms
 • Delicious national cuisine
 • Excursions to local attractions

What We Offer

There are many variations of passages of lorem.

Tickets booking

There are many variations of passages of lorem ipsum available, the majority.

Comfortable rest

Words, consectetur, from a lorem ipsum passage, and going through the world.

Beautiful sceneries

You need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle.

Modern service

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random text. It has roots in.

Photo Gallery

There are many variations of passages of lorem.

Latest Articles

There are many variations of passages of lorem.

Recent Reviews

There are many variations of passages of lorem.