Nieuws

Decoline Designed by Büsche catalogus

Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met deze Duitse topfabrikant van kwalitatief hoogwaardige gordijnrails en -roedes.  Onder andere de Quadro profielen, de 503 elektrische rails en de 20 en 28 mm roedes van Büsche vormen een vaste waarde in de Decoline collectie.  Daaraan werden nu enkele bijzondere nieuwigheden zoals de Lip-rails en de nieuwe elektrische rails Pur – Cos – Fin toegevoegd.

  • De Lip-reeks zijn nieuwe decoratieve rails van Büsche met een minimalistische look. Uniek is het verborgen glijkanaal waardoor het gordijn onder de rail lijkt te zweven. De rail komt in twee afmetingen 25×25 en 40×15 en in een hedendaags kleurenpallet.
  • Het aanbod decoratieve elektrische rails van Büsche werd uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe rails. Naast de gekende ronde 28 mm 503 rail, zijn er nu ook de Pur, Cos en Fin. Drie knap vormgegeven rails in moderne kleuren. Mogelijk zowel met Somfy als Trietex motor. Alle drie zijn ze eveneens mogelijk als manuele rail.

Alle andere producten die Büsche aanbiedt, werden ondergebracht in en nieuwe Decoline Designed by Büsche catalogus.  Het ontdekken meer dan waard!