Spoofing mails

Beste klant,

Sommigen van jullie krijgen mails (meestal Engelstalig) die zogezegd vanuit Decoline BV zouden verzonden zijn. Dit is echter niet het geval. Het zijn valse mails en het gaat hier over ‘spoofing’.

Bij e-mailspoofing wordt een e-mail verstuurd vanuit een e-mailadres dat niet echt van de afzender is. Spoofing mails zijn doorgaans makkelijk te herkennen doordat er plots nieuwe contactpersonen zijn, nieuwe bankgegevens, andere taal, andere afzender, ontbrekende bijlage(factuur) en een ongepaste timing.

De e-mail kan bijvoorbeeld vanuit jouw eigen e-mailadres verstuurd zijn, maar ook uit het e-mailadres van een bank of een telecomprovider. De mail ziet er daardoor betrouwbaar uit. Laat je er niet door misleiden. Weet je niet zeker of de mail echt is? Neem dan contact op met ons of de organisatie waarvan je een verdachte mail van ontving.

Jammer genoeg kan Decoline of onze ICT-partner hier niets aan doen.

Onze excuses voor dit ongemak.

Update catalogus TECH LINE – Toevoeging decoratief assortiment

De Decoline Innovating Technics catalogus TECH LINE heeft een update gekregen:

– Het decoratieve assortiment werd volledig aangepast en maakt nu integraal deel uit van de Tech Line catalogus. Dit betekent dat de witte Decorative Collection komt te vervallen.
– De prijzen werden eveneens aangepast zodat je geen manuele prijsverrekening meer moet doen.

Voor iedere Tech Line catalogus die je in bezit hebt, heb je automatisch een update ontvangen.
Indien dit niet het geval is, gelieve contact op te nemen met Marketing Decoline.

Lees meer

Lanceringsacties tot eind 2022

Omdat je beter verkoopt wat je kunt tonen aan je klanten, hebben we een mooi lanceringsaanbod winkelstalen samengesteld. Bestel je stalen uit de bijgevoegde folder nog tot het einde van het jaar aan scherpe prijzen. Zoals je van Decoline gewoon bent, kan je je investering in showroommateriaal gemakkelijk terugverdienen.

Decoline hoofdpartner bij The Hub Antwerpen & Gent

Decoline wil vol inzetten op de projectwereld.
Ward Frooninckx zal, in zijn nieuwe rol als Project Manager, de Decoline projectafdeling leiden. Hij treedt op als contactpersoon tussen enerzijds architecten en interieurbouwers en anderzijds onze decorateurs en klant. Hij coördineert eveneens de uitvoering van bepaalde projecten. In dit kader is Decoline hoofdpartner geworden van The Hub, een Experience Center voor architecten in zowel Antwerpen als Gent om inspiratie op te doen en de juiste oplossingen te kunnen kiezen met hun klanten/bouwheren. De Decoline producten zijn fysiek aanwezig zijn op beide locaties.

Vernieuwde showrooms

Onze showrooms werden volledig vernieuwd.  De grote showroom staat in het teken van de afgewerkte raamdecoratie Creating Moments en is opgebouwd rond de sferen Ibiza Style, Scandi Smart, New York Chic en Monaco Glamour onder de noemer Windows Dressed to Impress.  In de technische showroom vind je een overzicht van al onze producten en collecties.

Tate

Tate, nieuwe houten roedes van Decoline woodcrafted by Byron & Byron

– 35 mm doorsnede
– 6 eigentijdse kleuren met een zichtbare houtnerf
Tate Classic: volledig houten garnituren met enkele strakke eindknoppen.
Tate Metal: pimp je houten roede met metalen accessoires. Je kiest zelf de kleurencombinatie uit de 6 houtkleuren en de 4 metaalkleuren. De eindknoppen hebben een metalen tussenstuk, er zijn 2 modellen metalen steunen & metalen ringen.
Tate Mix&Match: maak je eigen combinatie, bv. eindknop met metalen tussenstuk maar houten ringen en steunen

905

De 905 rail, het nieuwe paradepaardje in de designrails 900:

– Met een opstaande kant zodat de steunen niet zichtbaar zijn aan de voorzijde.
– Uitgebreid aanbod plafond- en muursteunen.
– Retours, bochten en doorlopende verbuigingen mogelijk.
– Modern kleurenpalet: wit & zwart en vanaf Q1 2023 geborsteld goud, palladium geborsteld en titanium geborsteld.

     

Decoline Designed by Büsche catalogus

Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met deze Duitse topfabrikant van kwalitatief hoogwaardige gordijnrails en -roedes.  Onder andere de Quadro profielen, de 503 elektrische rails en de 20 en 28 mm roedes van Büsche vormen een vaste waarde in de Decoline collectie.  Daaraan werden nu enkele bijzondere nieuwigheden zoals de Lip-rails en de nieuwe elektrische rails Pur – Cos – Fin toegevoegd.

  • De Lip-reeks zijn nieuwe decoratieve rails van Büsche met een minimalistische look. Uniek is het verborgen glijkanaal waardoor het gordijn onder de rail lijkt te zweven. De rail komt in twee afmetingen 25×25 en 40×15 en in een hedendaags kleurenpallet.
  • Het aanbod decoratieve elektrische rails van Büsche werd uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe rails. Naast de gekende ronde 28 mm 503 rail, zijn er nu ook de Pur, Cos en Fin. Drie knap vormgegeven rails in moderne kleuren. Mogelijk zowel met Somfy als Trietex motor. Alle drie zijn ze eveneens mogelijk als manuele rail.

Alle andere producten die Büsche aanbiedt, werden ondergebracht in en nieuwe Decoline Designed by Büsche catalogus.  Het ontdekken meer dan waard!

Decoline Fair

Decoline organiseerde op 10 & 11 oktober in de showrooms in Pelt de eerste – maar zeker niet de laatste – DECOLINE FAIR. Hiervoor creëerden we een intiem beurgevoel in en bij onze showrooms.  Onze accountmanagers stelden in een presentatie onze nieuwe producten voor. Onze partners, die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kregen de mogelijkheid hun volledige assortiment in the picture te zetten. Dat beperkt zich uiteraard niet tot wat in onze Tech Line catalogus wordt opgenomen, maar kan vanaf nu wel volledig via Decoline besteld worden.  Meer dan 160 deelnemers vonden de weg naar Pelt.  Zowel klanten als partners ervaarden de beurs als zeer persoonlijk.  Een succesvolle eerste editie, dus.

Decoline partners:

Decoline exposed by Artiteq
Decoline concealed by Blindspace
Decoline designed by Büsche
Decoline woodcrated by Byron & Byron
Decoline handcrafted by Dauby
Decoline connected by Somfy