Decoline hoofdpartner bij The Hub Antwerpen & Gent

Decoline wil vol inzetten op de projectwereld.
Ward Frooninckx zal, in zijn nieuwe rol als Project Manager, de Decoline projectafdeling leiden. Hij treedt op als contactpersoon tussen enerzijds architecten en interieurbouwers en anderzijds onze decorateurs en klant. Hij coördineert eveneens de uitvoering van bepaalde projecten. In dit kader is Decoline hoofdpartner geworden van The Hub, een Experience Center voor architecten in zowel Antwerpen als Gent om inspiratie op te doen en de juiste oplossingen te kunnen kiezen met hun klanten/bouwheren. De Decoline producten zijn fysiek aanwezig zijn op beide locaties.

Tate

Tate, nieuwe houten roedes van Decoline woodcrafted by Byron & Byron

– 35 mm doorsnede
– 6 eigentijdse kleuren met een zichtbare houtnerf
Tate Classic: volledig houten garnituren met enkele strakke eindknoppen.
Tate Metal: pimp je houten roede met metalen accessoires. Je kiest zelf de kleurencombinatie uit de 6 houtkleuren en de 4 metaalkleuren. De eindknoppen hebben een metalen tussenstuk, er zijn 2 modellen metalen steunen & metalen ringen.
Tate Mix&Match: maak je eigen combinatie, bv. eindknop met metalen tussenstuk maar houten ringen en steunen

905

De 905 rail, het nieuwe paradepaardje in de designrails 900:

– Met een opstaande kant zodat de steunen niet zichtbaar zijn aan de voorzijde.
– Uitgebreid aanbod plafond- en muursteunen.
– Retours, bochten en doorlopende verbuigingen mogelijk.
– Modern kleurenpalet: wit & zwart en vanaf Q1 2023 geborsteld goud, palladium geborsteld en titanium geborsteld.

     

Decoline Designed by Büsche catalogus

Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met deze Duitse topfabrikant van kwalitatief hoogwaardige gordijnrails en -roedes.  Onder andere de Quadro profielen, de 503 elektrische rails en de 20 en 28 mm roedes van Büsche vormen een vaste waarde in de Decoline collectie.  Daaraan werden nu enkele bijzondere nieuwigheden zoals de Lip-rails en de nieuwe elektrische rails Pur – Cos – Fin toegevoegd.

  • De Lip-reeks zijn nieuwe decoratieve rails van Büsche met een minimalistische look. Uniek is het verborgen glijkanaal waardoor het gordijn onder de rail lijkt te zweven. De rail komt in twee afmetingen 25×25 en 40×15 en in een hedendaags kleurenpallet.
  • Het aanbod decoratieve elektrische rails van Büsche werd uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe rails. Naast de gekende ronde 28 mm 503 rail, zijn er nu ook de Pur, Cos en Fin. Drie knap vormgegeven rails in moderne kleuren. Mogelijk zowel met Somfy als Trietex motor. Alle drie zijn ze eveneens mogelijk als manuele rail.

Alle andere producten die Büsche aanbiedt, werden ondergebracht in en nieuwe Decoline Designed by Büsche catalogus.  Het ontdekken meer dan waard!

Eerste hulp bij het kiezen van gordijnen

Gefeliciteerd.  Je hebt gebouwd of bent pas verhuisd in je koop- of huurwoning. Zalig, al die ramen waar het licht naar binnen stroomt.  Of toch niet?  Het zonlicht schijnt in de TV, de ruimte wordt te warm, de kinderen kunnen niet slapen, ’s avonds met de lichten aan kunnen voorbijgangers volop binnenkijken. Herkenbaar?  Het is tijd voor gordijnen.  Maar hoe begin je daaraan?

Vouwgordijnen? Rolgordijnen?  Glas- of overgordijnen?  Houten lamellen?  Of nog iets anders?

De tijd dat je in ieder huis dezelfde klassieke glasgordijnen zag, ligt gelukkig al ver achter ons. Vandaag zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat maakt kiezen daarom niet gemakkelijker.  We zetten daarom graag de voor-en nadelen van verschillende types raamdecoratie op een rijtje.

Lees meer